Wellbeing economy og livskvalitet

Michael er senior analytiker ved HappinessResearchInstitute og ved en del om økonomi, beregninger og livskvalitet. Og netop livskvalitet er dette afsnits emne, hvor jeg sammen med Michael sætter fokus på, hvad og hvordan livskvalitet måles, hvad vi som mennesker er villige til at opgive for at undgå smerte, hvorfor ensomhed er udbredt i Danmark og hvorfor flere lande rundt om i verdenen begynder at arbejde med wellbeing economy. Vi taler om værdiansættelse af fremtidens generationer og om sammenhænge mellem vores indre mentale tilstand og klimaets.

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.