Hvad kan jeg gøre for jer?

Rådgivning af ledere og interne konsulenter

Rådgivning er centralt for mange ledere, når det kommer til at skulle gennemføre forandringer, igangsætte små og store udviklingsprojekter eller når der er behov for et synspunkt ude fra.

Min rådgivning er både til strategiske indsatser og operationelle tiltag, hvor jeg fokuserer på faldgruber, potentialer, forventninger, kommunikation, læring og motivation.

Min rådgivning går langt videre end blot at håndtere forandring, men tilbyder ved hjælp af ny viden, empirisk forskning, skarpe indsigter og konkrete værktøjer et mere holistisk perspektiv til at skabe retning, struktur og rammer.

Jeg bruger modeller og teknikker fra nyere forskning, til at illustrere de udfordringer og muligheder der opstår, når virksomheder og organisationer skal udvikle strategi og gennemføre konkrete forandringstiltag.

Jeg sparrer med interne konsulenter og HR om aktiviteter, procesplan og design, samt hvilke øvelser og designmetoder, der med fordel kan igangsættes undervejs i planlagte organisationsprojekter og ledelsesforløb.

En neutral facilitator med fokus på kreativitet og struktur

Mangler du/I en neutral og dygtig facilitator, som kan hjælpe med at skabe et kreativt rum ud fra en struktureret proces? Jeg er professionel facilitator for bl.a. fonde og netværk, og har oparbejdet solid erfaring med design,planlægning og gennemførsel af forløb for både topledere, medarbejderteams og forskellige aktører gennem mere end 15 år.

Jeg forstår at kombinere proces, relation og resultat ind i workshops, samt at tempo og variation af elementer giver både tid til individuel og kollektiv refleksion og konkrete handlingsmuligheder.

Erfaringer viser at workshops og forløb tit giver plads til at de samme 20 pct taler 80 pct., af tiden, og at gruppetænkning kan forringe og reducere de mange ideer vi enkeltvis sidder med. Derfor lægger jeg stor vægt på at bruge fysiske værktøjer såsom LEGO® Serious Play®, HEX, dialogkort og særlige måder at anvende visuelle skitser på, således jeg hjælper individer i grupper til at være mere opmærksomme på hinanden og de ideer, der præsenteres i gruppen.

 

Foredrag om moderne arbejdsliv, ledelsesformer og organisationsdesign

Jeg inspirerer og italesætter muligheder, scenarier og udfordringer med overgang fra nutidens hierarkier til fremtidens organisationer og økosystemer. Jeg tager udgangspunkt i praktisk viden og tendenser. Mine talks omhandler fx.:

  • Regenerative principper og ledelse
  • Fremtidens arbejdsliv og fleksibilitet
  • Mental sundhed, psykologisk tryghed og positiv psykologi

Jeg skræddersyer gerne mine foredrag efter kontekst og behov. Kontakt mig her for at høre mere om mulighederne.

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.