Re-LAB & BeTrust

Re-LAB & BeTrust

Re-LAB

Re-LAB er et mindre agency, jeg har foundet sammen med Sarah Lund Morrison og Signe Skall Toke. Re-LAB designer faciliteringsprodukter til ledere, konsulenter og facilitatorer med afsæt i regenerative principper og system-tænkning.

Vi tilbyder rådgivning og forløb, der giver virksomheder mulighed for at arbejde med moderne ledelsesfilosofi, organisationsudvikling og forandringer.

Med vores Life Rising Design framework er vi førende inden for at implementere og kultivere de rette betingelser for at mennesker trives og at virksomheder kan eksisterer i fremtiden.

Læs mere om Re-LAB på: www.re-lab.dk

BeTrust

BeTrust er sat i verden for at skabe positive forvandlinger og bedre arbejdspladser gennem spilbaseret refleksion.

Vores første produkt ‘Den usynlige tærskel’ om psykologisk tryghed kommer til foråret.

Psykologisk tryghed er ikke et medarbejdergode som bordfodbold eller kolde vand i køleskabet. Psykologisk tryghed er tværtimod den interpersonelle faktor, som sætter medarbejdere i stand til at tænke og tale frit og således bidrage med udslagsgivende indsigter og spørgsmål.

Forskningen viser tydeligt, at psykologisk tryghed er et afgørende konkurrenceparameter for virksomheder og organisationer, der opererer i et omskifteligt, komplekst og innovativt arbejdslandskab.

Men psykologisk tryghed er også en dynamisk størrelse. En organisation eller et team, der ønsker psykologisk tryghed, er aldrig i mål, men må fortsat investere tid og energi i at etablere den. Det kræver en vedvarende indsats.

Vores kommende refleksionsspil “Den usynlige tærskel” er et praktisk redskab til etablering og vedligeholdelse af psykologisk tryghed i organisationer og teams.

www.Betrust.dk

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.