Louise Møller

Med mere end 13 års erfaring i hhv. offentlig sektor og start-ups inden for ledelse, facilitering, rådgivning og konceptudvikling valgte jeg i foråret 2023 at blive selvstændig. I dag arbejder jeg med strategisk ledelsesrådgivning, design og udvikling af moderne ledelsesprincipper samt som professionel facilitator for bl.a. fonde.

Udover at være rådgiver, facilitator og sparringspartner er jeg også formidler og fortæller. Jeg tror på, at vi gennem inspiration, eksempler og samtaler bliver bedre til at forstå og sammen være nysgerrig på, hvordan vi skaber de bedste betingelser for et liv i trivsel, kollektive mål og givende relationer.

Som skribent hos Impact Insider og Dansk HR, skriver jeg om og undersøger impact ledelse, regenerative organisationer og moderne arbejdsliv.

Jeg skabte i foråret 2023 podcastserien “samtaler om moderne arbejdsliv & arbejdsformer”, fordi jeg var nysgerrig på hvordan vi som mennesker ser arbejdsliv og hvad vi tænker om fremtiden.

Jeg er debattør i danske medier og på Folkemøde, hvor jeg taler om  tendenser og trends i forhold til ledelsesfilosofi,  mental sundhed og visioner for fremtidens arbejdsmarked.

Jeg holder skræddersyet foredrag for bl.a. TænkeTanke, netværk og virksomheder med fokus på fremtidens arbejdsliv, hvad regenerative ledelsesprincipper omhandler,og hvorfor fremtiden i høj grad handler om partnerskaber og gensidige afhængigheder.

Jeg er medstifter af både Re-LAB og BeTrust, som tilbyder hhv. digitale og fysiske produkter til ledere og konsulenter med fokus på trivsel, mental sundhed og relationer.

 

LOUISE MØLLER NIELSEN
Humant-Arbejdsliv

“Nysgerrighed fører til udforskning og til fund af alternative synsvinkler og handlinger, og nye handlemuligheder og synspunkter afføder nysgerrighed”

Gianfranco Cecchin

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.