Ledelse i den offentlige sektor

I dette afsnit taler jeg med Bo Leervad fra Holstebro kommune om ledelse i den offentlige sektor, og om at være bedre til at vise sårbarhed, mod og lysten til at indgå partnerskaber for sammen at løse samfundsmæssige problemer. Vi taler om positiv psykologi, som vi begge har en master i og om økonomien i vores velfærdsstat.

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.