Ledelse – et uudtømmeligt begreb

Carsten og jeg har sammen sat os for at undersøge begrebet “impact ledelse” i en række artikler, og i den sammenhæng, mente vi at en podcast var det rigtige supplement. Udover at tale om impact ledelse, så er podcasten også et personligt portræt af en ledelsesrejse på 30 år i medie-og journalistbranchen, hvor stress i en periode blev følgesvenden. Carsten og jeg taler også om arbejdsliv og ledelse i iværksættermiljøet og i NGO´er, samt hvor svært det er at arbejde med “S”´et i CSR-tiltag. Vi kommer med andre ord vidt omkring i sæsonafslutningen på Humant-Arbejdsliv.

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.