Fremtidens arbejde skal ses gennem en forandret arbejdsstyrke

Paradigmeskiftet er på vej, hvor virksomheder bevæger sig mod økosystemer og værdiskabelse gennem interne og eksterne aktører. Arbejdet med økosystemer kræver en sammenhængende tilgang til ledelse, kultur, diversitet og organisatorisk design. Studier viser, at flere virksomheder aktivt søger eksterne konsulenter og forskellige typer af arbejdskraft for at opnå succes.

Arbejdsstyrken består ikke længere kun af fastansatte, men også af entreprenører, freelancere og andre bidragsydere. En mere effektiv styring af den sammensatte arbejdsstyrke kræver en integreret tilgang og teknologisk infrastruktur. Udviklingen mod økosystemer bringer både muligheder og udfordringer med sig.

Mange organisationer undervurderer behovet for en strategisk tilgang til arbejdsstyrken som et økosystem. Dette kan føre til manglende fleksibilitet, svært ved at imødekomme medarbejdernes ønsker og manglende indsigt i den samlede arbejdsstyrkes kompetencer og bidrag til fælles mål.

Download hele whitepaperet her

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.