Er der fagforeninger i fremtiden?

I dette afsnit taler jeg med projektleder Signe Bjørck fra Finansforbundet, som over 3 år skal undersøge, hvordan og om der skal være fagforeninger i fremtiden. Signe er optaget af muligheder, nyt design og narrativ omkring en af det helt centrale dele af vores danske model, nemlig fagforeningerne – men er de også aktuelle i fremtiden og i hvilket format? Det og meget mere om livsfaser, livsvalg og regenerative principper kan du høre om afsnittet. God fornøjelse.

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.