Det regenerative lederskab og betingelser for liv

Med konsulent og co-founder af Human By Nature, Anne Weber drøfter jeg i dette afsnit regenerative principper og hvordan vi som mennesker ikke længere er i kontakt med hverken naturen og dele af vores hjerne. Vi taler om maskuline og feminine værdier i ledelsessprog og hvad der skal til for at vi forstår at se verden, samfund og vores organisationer som dele af økosystemer og i gensidig afhængighed. Er du interesseret i det regenerative område, dets principper og filosofi, kan du tilmelde dig www.re-lab.land og få adgang til produkter, netværk og metoder. God fornøjelse

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.