Den 3. sektor og falske sandheder om os selv

Esther er nyuddannet i socialt iværksætteri og er ved at finde ud af hvor og hvordan hendes profil ‘passer ind’ i det nuværende arbejdsmarked. Hun øver sig i sin elevatortale, men ved at hun i hvert fald er en slags detektiv og at vi skal sætte vores tempo ned. Hun er hundredmetermester i at kende nærmest alle kooperativer, sociale entreprenører og andelsforeninger i København og har selv med-startet Social Sensemakers som et gå-netværk. I afsnittet vil du høre om sund grænsesætning, hvorfor begrebet ”udsatte” er et vi alle skal forholde os til uagtet vores oplevede sociale status, hvad den 3 sektor kan og dets værdi og hvorfor vi fortæller falske sandheder om os selv.
https://podcasters.spotify.com/pod/show/louise-mller-nielse/episodes/Den-3–sektor-og-falske-sandheder-om-os-selv-e25tjnv

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.