Bæredygtig ledelse og fremtidens arbejdsmarked

I min samtale med Nadeem, der er Underdirektør i Finansforbundets Arbejdsgiverforening sætter jeg fokus på ledelse i moderne organisationer og de mange forandringer vi er vidne til på det danske arbejdsmarked. Nadeem er tidligere politiker og har særligt interesse for den danske model og hvordan den fortsat kan være aktuel i fremtiden, trods markante oprør med 8-16 stillinger. I afsnittet vil du også høre om livslang læring og hvordan finanssektoren fokuserer på bæredygtig ledelse. God fornøjelse.

Skal jeg sætte kaffe over?

Kaffe og en samtale er altid en god start på en relation, og det giver mig indsigt i jeres situation og behov, og hvordan jeg bedst kan hjælpe jer.

Hvis du hellere vil høre mere om et foredrag eller synes jeg skulle skrive en artikel for dig, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. 

Jeg er åben for partnerskaber, advisory board og bestyrelsesposter, så send mig gerne en besked, hvis du ser en mulighed for dette. 

Giv mig et kald, send mig en mail eller find mig på LinkedIn.